EDIȚIA a 11-a, 23 iulie 2017

  

Clubul de înot şi triatlon Orca şi Betfair România Development organizează duminică, în data de 23 iulie 2017 a 11-a ediție a competiţiei Traversarea Tarniţei, desfăşurate în lacul Tarnița,  situat la 30 km de municipiul Cluj-Napoca. Împreună cu Triatlon Cluj, Traversarea Tarniţei face parte din evenimentului sportiv de două zile Betfair Sports Challenge.


Clubul ORCA este prima asociaţie de înot amator din Cluj Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere.Prima ediţie a traversării Tarniţei, a avut loc în data de 28 iulie 2007, şi a adunat la start 14 înotatori, care au terminat cu brio cei 6,5 km ai traseului. Această primă ediţie a fost un pas important spre mobilizarea unui grup de iniţiativă şi de creare a unui club de înot amator în Cluj-Napoca, fapt devenit realitate la începutul anului 2008.

Traversarea Tarniţei constă în parcurgerea în înot a traseului format pe lungimea lacului. Proba scurtă de 1500 m, pentru cei care nu sunt pregătiţi sau nu doresc să înoate pe distanţe prea mari, se va ţine o dată cu proba de înot a Triatlonului Cluj.

Aceasta competiţie este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Evenimentul este un promotor al unui mod sănătos de viaţă şi a unei dezvoltări fizice armonioase prin sport. Efortul la care se supun participanţii la proba de traversare a lacului trebuie tratat cu atenţie deosebită. De aceea Clubul Orca recomandă participanţilor mai puţin pregătiţi să se orienteze pentru proba mai scurtă.

Detaliile privind organizarea şi participarea sunt cuprinse în Regulament.

Clubul Orca urează tuturor participanților mult succes și spor la antrenamente! 
 
Varianta A:

Running route 936943 - powered by Runmap 
Varianta B:

Running route 937048 - powered by Runmap 

Sponsor principal