Triatlon Cluj
Betfair România Development și Clubul de înot Orca organizează în data de 28 iulie 2018 a cincea ediție a triatlonului Cluj, desfăşurat în zona lacului Tarnița.
Traversarea Tarniței
Betfair România Development împreună cu asociaţia de înot Clubul ORCA vă invită în data de 29 iulie 2018, ora 10:00, sa luaţi startul sau să asistaţi la a 12-a ediţie a traversării pe lungime (sau în buclă) a lacului Tarniţa, situat la 30 km de municipiul Cluj-Napoca.
ENDURACE Triathlon Beliș
Clubul de înot şi triatlon ORCA alături de Fortech vă aşteaptă în data de 18 August 2018 la a treia ediţie a competiției ENDURACE Triathlon Beliş
ENDURACE Swimming Marathon
Clubul de Înot ORCA alături de Fortech vă aşteaptă în data de 19 August 2018 la a treia ediţie a competiției ENDURACE Swimming Marathon
Cupa Orca

Clubul Orca organizează sâmbătă, 24 iunie, de la ora 13:00, două competiții tip swimathon: individual și ștafetă.

La proba individuală fiecare participant va parcurge opt culoare de bazin, iar la cea tip ștafetă se înoată doar două culoare, echipa fiind compusă din patru membri.

Înscrierea se face pe site-ul evenimentului: www.fitwithgarmin.ro. Accesul este gratuit, trebuie să aveți doar costumele de baie la voi. Vă așteptăm să înotați cu noi în bazinul de la World Class Belvedere, în cadrul primei ediții Get Fit with Garmin.