Cluj Triathlon
On the 31st of July 2016 Betfair Romania Development and Orca Swimming Club organize together the third edition of Cluj Triathlon, at Lake Tarnița, located at 30km from Cluj-Napoca.
Crossing Lake Tarnița
Betfair Romania Development and Orca Swimming Club invite you to take part, as a competitor or spectator, at the 10th edition of Traversarea Tarniței in a line (or a loop), located at about 30km from Cluj-Napoca. The event will take place on the 30th of July 2016, starting from 10:00.
Endurace Swimmin Marathon
On the 27th of August 2016 Orca Swiming Club organizes the first edition of Endurae Swimming Marathon.
Endurace Triathlon
On the 28th of August 2016 Orca Swiming Club organizes the first edition of half ironman Endurace Triathlon around Lake Beliș.

Domnul Laszlo Sebok, membru al clubului, s-a clasat pe locul 1 din 61 de înotători la categoria 60-64 de ani în competiția Bosphorus Cross-Continental Swimming Race organizată anul de Comitetul Olimpic Turc.

  Clasamentul pe categorii de varstă poate fi consultat online pe site-ul competiției.

Clubul Orca organizează sâmbătă, 24 iunie, de la ora 13:00, două competiții tip swimathon: individual și ștafetă.

La proba individuală fiecare participant va parcurge opt culoare de bazin, iar la cea tip ștafetă se înoată doar două culoare, echipa fiind compusă din patru membri.

Înscrierea se face pe site-ul evenimentului: www.fitwithgarmin.ro. Accesul este gratuit, trebuie să aveți doar costumele de baie la voi. Vă așteptăm să înotați cu noi în bazinul de la World Class Belvedere, în cadrul primei ediții Get Fit with Garmin.

Dăm verde la înscrieri în Asociaţia sportivă de înot şi triatlon Clubul Orca.

Așadar, dacă vrei

  • să te antrenezi (înot în bazin și open-water, ciclism sau alergare) cu noi într-un cadru organizat, 
  • să beneficiezi de prioritate și reduceri la competiţiile şi taberele de antrenament organizate de noi,
  • să beneficiezi de reduceri la competiţiile partenerilor noştri,
  • să beneficiezi de legitimaţie FRTRI, care îţi este necesară la orice competiţie din calendarul Federaţiei Române de Triatlon,
  • să acumulezi experienţă implicându-te activ în organizarea competiţiilor sportive ale clubului,

atunci te aşteptăm în rândul nostru. Trebuie să mai știi că deoarece Clubul Orca este o asociație sportivă non-profit, asta înseamnă că ne autofinanțăm activitățile printr-o cotizație anuală.

Pentru înscriere descarcă, imprimă și completează formularul de înscriere şi trimite-l prin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pe adresa clubului.

Remus Miron, dupa Traversarea Tarniței, ediția a 10-a
 
Stiti voi?... viata asta nu ar mai fi viata daca nu traiesti si momente frumoase! Pentru mine, experienta de traversare inot a "Lacului Tarniţa" (ajunsa astazi la a 10-a editie) este un moment remarcabil!!!. De fiecare data omul se intalneste cu natura, in adevaratul sens al cuvantului.
Desigur, exista multe activitati de weekend in care omul se intalneste cu natura... ma refer la discipline sportive nu la gratare, etc. insa Tarnita are ceva aparte... Tarnita are 6500m, apa are 19-20 de grade Celsius, zona de pornire este mai larga iar pe parcus, se tot ingusteaza. Partea cea mai importanta este ca, apa este foarte curata, este rece (deci densa), iar pe parcursul kilometrilor inotati... odata cu oboseala asezata in umerii tuturor, traversarea devine pe ultimii 3 km, un fel de inot printr-un culoar de verdeata, apa si cer. Padurea usor usor acapareaza coridorul de trecere al inotatorilor iar orizontul se rezuma doar la tine vs natura. In acele 45-50 de minute (sau mai mult, in cazul unora), esti complet singur, nu mai stii de profesie, de specializare, de stres, de lumea urbana, de prostia umana, de nimic. Acolo, ADN-ul din sira spinarii, demult "nebagat in seama" incearca sa-ti readuca cumva aminte, cum este sa alergi dupa hrana, sa vanezi, sa te lupti sa-ti aperi teritoriul, sa fii un fel de om preistoric. Cand toata cursa se termina iar la final alaturi de spotivii elite, gasesti oameni aplaudand poate pentru un lucru pe care nici nu si-l pot imagina, totul te face in acel moment sa-i multumesti celui ce ti-a dat viata, ca ai avut privilegiul sa existi pe planeta asta. Restul, nu mai conteaza pentru cateva clipe... <3
Asadar, anul acesta :
Locul 1 la categoria de varsta (30-39 de ani)
Locul 5 la general (open masculin si feminin)
Timpul pentru cei aproximativ 6600m a fost de 1h 39min 18sec (anul acesta cu un usor curent din fata)

După succesul avut cu ediţia pilot a taberei de antrenament Orca Triathlon Camp, am decis să organizăm o nouă ediţie, de această dată destinată celor ce se pregătesc pentru primele competiţii de triatlon.

Tabăra Orca de triatlon pentru începători va avea loc la Beliș, jud. Cluj, în perioada 10-12 iunie, de vineri dimineața până duminică seara.


Perioada: 10-12 iunie
Locuri disponibile: 8

Include: 
- Cazare 2 nopți la Pensiunea Meridian, în camere de câte două persoane.
- Masă: vineri (prânz + cină), sâmbătă (mic-dejun + prânz + cină), duminică (mic-dejun + prânz). 
- Sesiuni teoretice și practice de inițiere în triatlon: nutriție, echipament, strategia cursei, pregatire mentală, tranziție.
- Antrenamente de înot (open-water), ciclism (șosea), alergare. * în cazul în care temperatura apei nu îndeplinește condițiile necesare este posibil să nu înotăm. 
- Antrenamente funcționale.
- Duminică - competiție triatlon.

Programul propus va fi adaptat condiţiilor meteo şi nivelului participanţilor.

 

Taxa de participare: 350 ron
Se achită în contul Clubului Orca.

Echipament obligatoriu:
- Costum de neopren, ochelari de înot, 2 căști de înot
- Bicicletă (cursieră sau mtb), cască, mănuși, bidon
- Pantofi de alergare
* în cazul în care aveți nevoie vă putem ajuta, în limita posibilităţilor.

Înscriere: http://goo.gl/forms/4vK0Gwfj3hRfd0Wl2

Contact:
0741084400 Robert
0723873073 Sándor
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.