11. kiírás, 2017. július 23.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Hamarosan be a dátumot a 12. kiadás. Ha vette képeket vagy videókat több kérjük, küldje el a linket az albumot vagy fényképeket közvetlenül utalja át a címet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános eredmények | Eredmények kategóriák és diplomák

 

Az Orca Úszó- és Triatlon Klub és a Betfair Romania Development 2017. július 23-án tizedik alkalommal szervezi meg a Tárnica-tó átúszását. A Kolozsvári triatlon mellett a Tárnica-átúszás képezi a Betfair Sports Challenge elnevezésű kétnapos sportrendezvény fő eseményét.

FIGYELEM! A 2017-es rendezvény kétnapos lesz:

Szombaton, 2017. július 22-én (a Triatlon keretében, a tó végéből) rajtol az 1500m-es táv. Beiratkozás itt.

Vasárnap, 2017. július 23-án (a mólónál) rajtol a 6500m-es táv. Beiratkozás itt.

 

 

Az ORCA Klub úszóegyesület és a Betfair Romania Development meghívja az érdeklődőket, hogy 2017. július 23-án 10:00 órakor álljanak rajthoz – vagy nézőként kövessék figyelemmel – a Kolozsvártól 30km-re lévő Tárnica-tó átúszásának idei, 11. kiadását.

Az ORCA Klub az első kolozsvári amatőr úszóegyesület. A klubnak 37 tagja van, mindannyian az amatőr úszósport aktív gyakorlói.

A Tárnica-átúszás először 2007. július 28-án került megrendezésre, akkor 14 versenyző állt a rajthoz, akik mindannyian teljesítették a 6,5km-es versenytávot. Az első verseny fontos lépés volt egy aktív, kezdeményező szervezőgárda mobilizálása, valamint egy kolozsvári amatőr úszóklub megalapítása felé, amelyre végül 2008 elején került sor.

A Tárnica-átúszás a tó hosszanti irányú átúszását jelenti. A rövidtávú átúszást azoknak ajánljuk, akik nincsenek felkészülve vagy nem szeretnék a hosszú távot teljesíteni. Ez a versenyszám a Kolozsvári Triatlon úszópróbájával egyidejűleg fog zajlani. A Tárnica-átúszást az úszósport kedvelőinek ajánljuk, életkortól függetlenül. A rendezvény egyben az egészséges életmódot és a sportnak köszönhető egészséges testi fejlődést is népszerűsíteni kívánja. A tó átúszása jelentős erőfeszítést kíván a versenyzők részéről, amire nagyon oda kell figyelni. Éppen ezért az Orca Klub azt tanácsolja a kevésbé felkészült résztvevőknek, hogy a rövidtávú versenyszámot részesítsék előnyben.

A szervezéssel és részvétellel kapcsolatos részletekért kattints a Szabályzat menüpontra.

 

A változat

Running route 936943 - powered by Runmap 
B változat

Running route 937048 - powered by Runmap 

Főszponzor

 

Szponzorok és partnerek