Rezultate generale | Rezultate pe categorii + Diplome

Mulțumim tuturor participanților pentru că ne-au onorat cu prezența la ediția a 9-a și felicitări! Persoanele care au făcut fotografii sunt rugate să ni le trimită prin site-uri de transfer (wetransfer.com) pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a le publica pe site.

Asociaţia de înot Clubul ORCA vă invită în data de 30 iulie 2016, ora 10:00, sa luaţi startul sau să asistaţi la a 10-a ediţie a traversării pe lungime (sau în buclă) a lacului Tarniţa, situat la 30 km de municipiul Cluj-Napoca.

Clubul ORCA este prima asociaţie de înot amator din Cluj Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere.Prima ediţie a traversării Tarniţei, a avut loc în data de 28 iulie 2007, şi a adunat la start 14 înotatori, care au terminat cu brio cei 6,5 km ai traseului. Această primă ediţie a fost un pas important spre mobilizarea unui grup de iniţiativă şi de creare a unui club de înot amator în Cluj-Napoca, fapt devenit realitate la începutul anului 2008.

Traversarea Tarniţei constă în parcurgerea în înot a traseului format pe lungimea lacului. Pe langă traseul lung va fi şi o probă mai scurtă de 1500 m pentru cei care nu sunt pregătiţi sau nu doresc să înoate pe distanţe prea mari.

Aceasta competiţie este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Evenimentul este un promotor al unui mod sănătos de viaţă şi a unei dezvoltări fizice armonioase prin sport. Efortul la care se supun participanţii la proba de traversare a lacului trebuie tratat cu atenţie deosebită. De aceea Clubul Orca recomandă participanţilor mai puţin pregătiţi să se orienteze pentru proba mai scurtă.

Detaliile privind organizarea şi participarea sunt cuprinse în Regulament.

Concurenții care se înscriu la proba de 6500m în cadrul evenimentului Traversarea Tarniței vor avea participarea gratuită la proba individuală de triatlon.

Premii Betfair Swimming Challenge Traversarea Tarnitei 2015:
Proba 6500m: se premiază după clasamentul general pe sexe locurile: 1- 400 lei, 2- 300 lei, 3- 200lei. Fond de premiere: 1800 lei. Locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie primesc medalii. Toți participanții acestei probe vor primi o pereche de ochelari de înot marca TYR.

Proba 1500m: se premiază după clasamentul general pe sexe locurile 1- 200 lei. Fond de premiere: 400 lei. Locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie primesc medalii.

Ambele probe: Cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant primesc diplome. Toți participanții primesc cască de silicon inscripționată cu sigla competiției. Toti participantii primesc medalii de participare, tricouri și o masă la sfârșitul evenimentului.

SPONSOR PRINCIPAL

SPONSORI