Ediția a 15-a, 31 iulie 2022

Rezultate 2022

Felicitări tuturor participanților! Persoanele care au făcut poze sau filmări sunt rugate sa ne trimită materialele prin upload pe wetransfer.com pe adresa noastra de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

 

Clubul de înot şi triatlon Orca organizează împreună cu Fortech duminică, în data de 31 iulie 2022 a 15-a ediție a competiţiei Traversarea Tarniţei, desfăşurate pe lacul Tarnița,  situat la 30 km de municipiul Cluj-Napoca, competiție care face parte din seria de evenimente Endurace.


Clubul ORCA este prima asociaţie de înot amator din Cluj Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere.Prima ediţie a traversării Tarniţei, a avut loc în data de 28 iulie 2007, şi a adunat la start 14 înotatori, care au terminat cu brio cei 6,5 km ai traseului. Această primă ediţie a fost un pas important spre mobilizarea unui grup de iniţiativă şi de creare a unui club de înot amator în Cluj-Napoca, fapt devenit realitate la începutul anului 2008.

Traversarea Tarniţei constă în parcurgerea în înot a traseului format pe lungimea lacului.

Aceasta competiţie este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Evenimentul este un promotor al unui mod sănătos de viaţă şi a unei dezvoltări fizice armonioase prin sport. Efortul la care se supun participanţii la proba de traversare a lacului trebuie tratat cu atenţie deosebită. De aceea Clubul Orca recomandă participanţilor mai puţin pregătiţi să se orienteze pentru proba mai scurtă.

Detaliile privind organizarea şi participarea sunt cuprinse în Regulament.

Clubul Orca urează tuturor participanților mult succes și spor la antrenamente! 

Programul evenimentului

08:50 distribuirea kiturilor pentru voluntari

09:30 se deschide check-in-ul pentru proba de 6500m, se vor da numerele.

10:40 ședința tehnică, prezentarea traseului pentru proba de 6500m

11:00 startul la proba de 6500m

13:30 Servirea mesei

14:30 Premierea

  1. Premii speciale:
    • Premiere voluntari
    • Cel mai tanar/varstnic
  2. Premiere pe Categorii (diplome si medalii)

15:00 Poza de grup

 

Harta zonei

 

 

Sponsor principal

Sponsor

Parteneri

Parteneri media