Ediția a 14-a, iulie 2021

 

Salutare inotatori, ciclisti, alergatori, voluntari, spectatori, parteneri. Din pacate, evenimentele programate pentru anul 2020 vor fi reprogramate pentru 2021. Atat Traversarea Tarnitei editia 14 cat si Triatlon Cluj editia 7 va avea loc in Iulie 2021. Motivele sunt arhicunoscute, astfel incat nu le vom mai lista si noi aici. Dar ce e important sa spunem, sa va uram, este o vara minunata si sa ne bucuram cu totii de momente frumoase alaturi de cei dragi!
Cei care ati platit deja taxele de participare, aveti posibilitatea sa le reportati pentru anul 2021 sau sa va fie returnate. va rugam sa ne scrieti la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Clubul de înot şi triatlon Orca şi Betfair România Development organizează duminică, în data de xx iulie 2021 a 14-a ediție a competiţiei Traversarea Tarniţei, desfăşurate în lacul Tarnița,  situat la 30 km de municipiul Cluj-Napoca. Împreună cu Triatlon Cluj, Traversarea Tarniţei face parte din evenimentului sportiv de două zile Betfair Sports Challenge.


Clubul ORCA este prima asociaţie de înot amator din Cluj Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere.Prima ediţie a traversării Tarniţei, a avut loc în data de 28 iulie 2007, şi a adunat la start 14 înotatori, care au terminat cu brio cei 6,5 km ai traseului. Această primă ediţie a fost un pas important spre mobilizarea unui grup de iniţiativă şi de creare a unui club de înot amator în Cluj-Napoca, fapt devenit realitate la începutul anului 2008.

Traversarea Tarniţei constă în parcurgerea în înot a traseului format pe lungimea lacului. Proba scurtă de 1500 m, pentru cei care nu sunt pregătiţi sau nu doresc să înoate pe distanţe prea mari, se va ţine o dată cu proba de înot a Triatlonului Cluj.

Aceasta competiţie este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Evenimentul este un promotor al unui mod sănătos de viaţă şi a unei dezvoltări fizice armonioase prin sport. Efortul la care se supun participanţii la proba de traversare a lacului trebuie tratat cu atenţie deosebită. De aceea Clubul Orca recomandă participanţilor mai puţin pregătiţi să se orienteze pentru proba mai scurtă.

Detaliile privind organizarea şi participarea sunt cuprinse în Regulament.

Clubul Orca urează tuturor participanților mult succes și spor la antrenamente! 

Programul evenimentului

07:50 – 08:15 distribuirea kiturilor pentru voluntari

08:30 se deschide check-in-ul pentru proba de 6500m, se vor da numerele.

09:40 ședința tehnică, prezentarea traseului pentru proba de 6500m

10:00 startul la proba de 6500m

12:30 Servirea mesei

13:45 Premierea

  1. Tombola (oferita de Solidarite en Pays de Save)
  2. Premii speciale:
    • Premiere voluntari
    • Cel mai tanar/varstnic
  3. Premiere Open (400/300/200lei si medalii)
  4. Premiere pe Categorii (diplome si medalii)

14:15 Poza de grup

Harta zonei

Sponsor principal

 

Parteneri

 

Parteneri media